Lamé

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Lame)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lamé
Alstonia.scholaris.jpg
Indian Devil tree (Alstonia scholaris)
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Tribus:
Subtribus:
Génus:
Spésiés:
A. scholaris
Ngaran binomial
Alstonia scholaris
L. R. Br.

Lamé (Apocynacéae; sinonim: Echites scholaris L. Mant., Pala scholaris L. Roberty) nyaéta tutuwuhan tropis asli anak buwana India jeung Asia Tenggara nu tangkalna jangkung.

Gambaran[édit | édit sumber]

Daun jeung kembangna di Kolkata, Bengala Kulon, India
Daun jeung buahna di Kolkata
Tangkal lamé di kampus IIT Kanpur
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Rujukan[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan