Lompat ke isi

Lee Sung Kyung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Lee Sung-kyung
Lee Sung-kyung, 2018
Gumelar10 Agustus 1990 (1990-08-10) (yuswa 33)
Korea Kidul
AtikanUniversitas Wanita Dongduk
PagawéanModel, aktris
Taun aktip2008–ayeuna
AgénYGK-Plus (model)
YG Entertainment (aktris)
Jangkungnaft 8 in (1.74 m)
Lee Sung Kyung
Hangul이성경
Hanja李圣经
Alih Aksara anu DisampurnakeunI Seonggyeong
McCune-ReischauerI Sŏnggyŏng
Ieu artikel ngandung téks basa Koréa.
Tanpa rojongan rendering, Anjeun ukur bisa ningali tanda tanya, kotak, atawa sandi séjénna, lain hangul atawa hanja.

Lee Sung-kyung (gumelar 10 Agustus 1990; umur 33 taun)[1] mangrupikeun modél sareng aktris ti Koréa Kidul. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran na dina drama It's Okay, That's Love (2014), Cheese in the Trap (2016), Doctors (2016), jeung Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo (2016).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "LEE SUNG-KYOUNG". YG Entertainment.  Archived 2017-04-13 di Wayback Machine

Tumbu luar[édit | édit sumber]