Mutiara Dewi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mutiara Dewi
GumelarMutiara Dewi
25 Nopémber 1995 (1995-11-25) (yuswa 24)
Indonésia Jakarta, DKI Jakarta, Indonesia.
Ngaran landianMuti ChiBi
PagawéanCherrybelle, Penyanyi, Aktris
Taun aktip2015-ayeuna
Méré pangaruh kaSendy Ariani
Saktia Oktapyani (JKT48)
AgamaIslam
Situs web
http://www.cherrybelle.com

Mutiara Dewi atau Muti ChiBi (gumelar di Jakarta, 25 Nopémber 1995; umur 24 taun) nyaéta penyanyi tina Indonesia sareng anggota kelompok gadis gadis Cherrybelle. Anjeunna dipilih nalika ngéléhkeun ratusan pamilon audisi. Muti anu diwawancara pikeun Cherrybelle di kampung halaman diumumkeun pikeun cocog di Jakarta salaku finalis saatos sidang. Dina tanggal 22 Nopémber 2015 di Lippo Mall Kemang, gadis anu ngagaduhan kaahlian sora anu unik sareng saé sareng 7 batur rekan finalis sanésna dinyatakeun minangka anggota formasi Cherrybelle taun 2015. Muti disebat "netizen" yén anjeunna nyarupaan salah sahiji petugas vokal grup JKT48 anu namina Ratu Vienny Fitrilya kusabab rambut pondok sareng wajahna anu 95% kasaruaan mutlak.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg