Kapuloan Sunda Leutik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Nusa Tenggara)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Perenah kapuloan Sunda Alit di Nusantara

Kapuloan Sunda Leutik atawa Nusa Tenggara nyaéta sakumpulan pulo di Indonésia Wétan. Jeung Kapuloan Sunda Gedé di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk Kapuloan Sunda.

Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Kapuloan Sunda Leutik kabagi kana propinsi-propinsi Indonésia (Bali, Nusa Tenggara Kulon, jeung Nusa Tenggara Wétan) jeung nagara merdika Timor Wétan.

Daptar parsial[édit | édit sumber]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg