Obrolan:Kastrol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - Can aya
  • Interwiki - Can aya
  • Kategori - Can aya

Catetan Haturan Kang @MadCholis cobi imeutan deui subjudul Pasantren Salaf, asa kirang koheren sareng judul utama. Teras istilah kastrologi rupina mah henteu tiasa dilebetkeun kana ieu artikel margi ditingal tina rujukanana gé, kirang tiasa dipercaya. Sakitu heula panginten ti sim kuring mah. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 16 Méi 2017 15.28 (UTC) Muhun, tos dirobih @A.R Dipusparaga. upami badé nambihkeun kategori kumaha nya?

Kantun diklik wae pilihan (+) nu aya sagigireun kecap kategori. Kanggo langkung lengkepna mangga buka Wikipedia:Kategorisasi Kang @MadCholis --A.R Dipusparaga (sawala) 29 Méi 2017 15.24 (UTC)

teu tiasa gening, teu ayaan @A.R Dipusparaga.

Upami tos nulis talatah, wayahna kedah ditandatangan kang, nganggo kodeu ~~~~. Pami badé nambihkeun kategori mah tiasa diaos Pitulung:HotCat--Uchup19 (SAB17)  31 Méi 2017 14.41 (UTC)
Kang @MadCholis bilih hotcatna acan aktif, kanggo nambihkeun kategori sacara manual tiasa nganggo kodeu [[Kategori:Parabot]] . Tong hilap nandatangan pami tos nulis talatah --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juni 2017 01.27 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 8 Juni 2017 16.17 (UTC)