Obrolan:Kastrol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - Can aya
  • Wikifisasi - Can aya
  • Interwiki - Can aya
  • Kategori - Can aya

Catetan Haturan Kang @MadCholis cobi imeutan deui subjudul Pasantren Salaf, asa kirang koheren sareng judul utama. Teras istilah kastrologi rupina mah henteu tiasa dilebetkeun kana ieu artikel margi ditingal tina rujukanana gé, kirang tiasa dipercaya. Sakitu heula panginten ti sim kuring mah. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 16 Méi 2017 15.28 (UTC) Muhun, tos dirobih @A.R Dipusparaga. upami badé nambihkeun kategori kumaha nya?