Obrolan pamaké:Rana Amani

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Rana Amani ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

ilham_noer1 (sawala) 30 Oktober 2014 16.07 (UTC) id:Templat:Selamatdatang

Hayu Ilubiung dina Pasanggiri Nulis Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun Rana,
Artikel Rana nu judulna Manara Petronas tos kawilang saé. Wikifisasi, rujukan, gambar, sareng kategorina tos leres, kantun sering-sering latihan nulis dina basa Sunda.
Yuk ilubiung dina pasanggiri nulis Wiki Sabanda, salian ti ngalatih kamampuh nulis dina basa Sunda, Rana ogé tiasa kénging hadiah lho.
Diantos partisipasina nya. A.R Dipusparaga (sawala) 31 Oktober 2014 02.27 (UTC)

Ica, Artikel Manara Petronas rupina didamelna ngangge loka tarjamah otomatis. --ilhamkang (sawala) 31 Oktober 2014 15.17 (UTC)
Muhun Kang, ngaguluyur perkawis basa mah engké gé biasa da pami tos sering mah.. Keun bertahap :D A.R Dipusparaga (sawala) 31 Oktober 2014 15.28 (UTC)
Sip, teras dipasihan sumanget we, nya :) --ilhamkang (sawala) 31 Oktober 2014 15.31 (UTC)
Okeey, rumaos abi gé héngkér kénéh perkawis basa mah :D. Sigana pami aya kekecapan nu kirang merenah, urang tiasa ngaropéa kalawan masihan tanda dina kecap atanapi kalimahna teras dipasihan ogé kekecapan nu leresna. Kan janten kénging pangaweruh pleus-pleus.. :D A.R Dipusparaga (sawala) 31 Oktober 2014 15.43 (UTC)
Okéy. --ilhamkang (sawala) 31 Oktober 2014 16.05 (UTC)

Kantun Nambihan Foto[édit sumber]

Sampurasun, Rana!
Sakedik deui salira tiasa ngadamel profil lengkep dina kaca pamaké. Kantun nambihan fotona, nya. Mangga tingali pituduh muat berkas kangge nambihan foto. --ilhamkang (sawala) 31 Oktober 2014 15.17 (UTC)

Koréksi Artikel[édit sumber]

Sampurasun Rana,
Perkawis kekecapan sareng basa nu digunakeun dina artikel-artikel Rana masih kénéh aya nu kedah diropéa. Tah, kekecapan anu didéngdékeun tiasa digentos ku kekecapan nu aya dina jero kurung. Sareng perhatoskeun ogé penggunaan e sareng é. Sumangeeet :) A.R Dipusparaga (sawala) 1 Nopémber 2014 02.44 (UTC)

Diantos partisipasina[édit sumber]

Sampurasun Rana,
Yuk ngiringan pasanggiri nulis artikel di Wiki Sabanda kanggo nambih-nambih pangalaman sareng ngaronjatkeun kamampuh nulis nganggo basa Sunda. Hadiahna oké lho.. ;)
Pami sanés urang nu ngariksa basa Sunda, badé saha deui? :)
Diantos nya partisipasina --A.R Dipusparaga (sawala) 28 Nopémber 2014 11.14 (UTC)