Obrolan pamaké:SB100Anisa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké SB100Anisa ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 11 Séptémber 2014 04.08 (UTC)


Konfirmasi Pamilon Wiki Sabanda[édit sumber]

Bagéa!

Anjeun geus kadaptar jadi pamilon pasanggiri nulis Wiki Sabanda.

  • Pikeun meunangkeun hadiah utama, anjeun kudu ngaliwatan 10 undakan.
  • Ayeuna anjeun bisa migawé undak 1. Katangtuanana bisa ditingali dina kaca katangtuan Undak 1
  • Upama geus nulis artikel, mangga laporkeun dina Kaca Klaim Undak 1

Cag!

~~~~


ilham_noer1 (sawala) 21 Séptémber 2014 10.53 (UTC)