Park Ji-young

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Kahi
Kahi dina acara konferensi pérs MBC Music dina 5 Marét 2013
GumelarPark Ji-young
25 Désémber 1980 (1980-12-25) (yuswa 38)
Daegu, Koréa Kidul
Pagawéan
AgénPledis Entertainment
(2009-2015)
Bonboo Entertainment
(2015-present)
Karir musik
Aliran
Taun aktip2000–kiwari
LébelPledis Entertainment (2009-2015)
Maén di
Ngaran Koréa
Hangul박지영
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Ji-yeong
McCune-ReischauerPak Chi-yŏng
Stage name
Hangul가희
Alih Aksara anu DisampurnakeunGa-hui
McCune-ReischauerKa-hŭi

Park Ji-young (leuwih dipikawanoh ku ngaran panggung Kahi gumelar di Daegu, Koréa Kidul, 25 Désémber 1980; umur 38 taun) nyaéta saurang aktris sarta panyanyi ti Koréa Kidul.[1] Kahi dipikawanoh minangka mantan pamingpin tina girl group K-Pop kasohor, After School.[2] Kiwari Kahi aktif minangka panyanyi solo.[2] Kahi mimiti kataji kana dunya seni ti keur umurna 16 taun.[2] Minangka saurang panyanyi, Kahi ngamimitian karirna minangka anggota girl group S.Blush.[2] Grup ieu suksés pisan, ngan hanjakal ku alesan tinangtu kudu bubar.[2] Dina taun 2009, Kahi resmi jadi pamingpin After School.[2] Kakara dina taun 2012, Kahi indit ti grup éta tuluy ngamimitian solo karirna, tetep dina naungan Pledis Entertainment.[2]

Diskografi[édit | édit sumber]

Kompilasi[édit | édit sumber]

  • 2014 - Who Are You?[2]
  • 2014 - Come Back, You Bad Person[2]

Album[édit | édit sumber]

  • 2014 - Come Back, You Bad Person[2]
  • 2014 - Who Are You?[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. korea-fans, com. "Kahi / Park Ji Young (발 지 요웅)". korea-fans.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  2. a b c d e f g h i j k Kapanlagi, com. "Profil Park Kahi". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
Soekarno.jpg