Park Min-woo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Park Min-Woo
Gumelar22 Maret 1988 (1988-03-22) (yuswa 31)
Daejeon, South Korea
AtikanUniversitas Kookmin - Teater jeung Pilem
PagawéanAktor
Taun aktip2011–kiwari
AgénKing Kong Entertainment
Park Min-woo
Hangul박민우
Hanja朴敏雨
Alih Aksara anu DisampurnakeunBak Min-u
McCune-ReischauerPak Min-u

Park Min-Woo (gumelar di Daejeon, Koréa Kidul, 22 Maret 1988; umur 31 taun) nyaéta saurang aktor Koréa Kidul.[rujukan?] Park ngamimitian peranna minangka peran babantu dina sérial drama komédi romantis Flower Boy Ramen Shop taun 2011.[1][2][3] Tuluy manéhna bijil dina drama tipi, saperti I Need a Fairy taun 2012 jeung Play Guide taun 2013.[4][5][6] Park Min-woo ogé salah sahiji aktor matuh variety show Roommate anu mimiti midang dina taun 2014.[7][8][9]

Filmografi[édit | édit sumber]

Drama tipi[édit | édit sumber]

Taun Judul Peran Jaringan
2011 My Princess[7] peran leutik MBC
Flower Boy Ramen Shop[7] Kim Ba-wool tvN
2012 I Need a Fairy[7] Cha Kook-min KBS2
2013 Play Guide[7] Park Min-woo tvN
The Virus[7] Bong Sun-dong OCN
Scandal: A Shocking and Wrongful Incident[7] Batman MBC
2014 Can We Love?[7] Choi Yoon-séok jTBC
Flower Grandpa Investigation Unit[7] young Han Won-bin tvN
Modern Farmer[7] Kang Hyéok SBS
2015 Love Detective Sherlock K Do Min-woo Naver TV Cast

Variety show[édit | édit sumber]

Taun Judul Jaringan Catetan
2012 Style Log OnStyle
2014-2015 Roommate SBS Anggota peran

Vidio musik[édit | édit sumber]

Taun Judul lagu Panyanyi
2010 "Going Home" Kim Yoon-ah
2014 "Day 1" K.Will

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Hwang, Hyo-jin. "My Name Is: Park Min-woo". 10Asia. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  2. Kim, Ga-hye. "난 TV를 켰네. 김바울 때문에! boys over tv 2." (dalam Korea). Diakses tanggal 2016-2-1. 
  3. Lee, Nancy. "Park Min Woo is All Smiles for Vogue Girl". enewsWorld. Diakses tanggal 2014-2-1. 
  4. Choi, Eun-hwa. "Park Min Woo Cast in Upcoming Sitcom". enewsWorld. Diakses tanggal 2016-2-1. 
  5. Hong, Grace Danbi. "Park Min Woo Buries Himself Under We Need A Fairy Scripts". enewsWorld. Diakses tanggal 2016-2-1. 
  6. Hong, Grace Danbi. "Son Dambi and Park Min Woo to Help the Singles Find Love in New tvN Series". enewsWorld. Diakses tanggal 2016-2-1. 
  7. a b c d e f g h i j Kapanlagi, com. "Profil Park Min Woo". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 2016-02-01. 
  8. Jin, Eun-soo. "Cast confirmed for Roommate". Korea JoongAng Daily. Diakses tanggal 2016-2-1. 
  9. Hong, Grace Danbi. "Roommates Releases New Photo of Cast". enewsWorld. Diakses tanggal 2016-2-1. 
Soekarno.jpg