Rica Leyona

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rica Leyona
Profil
AliranPop, J-Pop
PacabakanPenyanyi, Penari, Model
Alat musikVokal
Taun aktip2011 - 2016
LébelJKT48 Project (2011 - 2014)
Hits Records (2011 - 2014)

Rica Leyona (gumelar di Bogor, 19 Agustus 1991; umur 29 taun) atanapi disebat 'Rika' 'atanapi' Riyo 'nyaéta panyanyi sareng modél Indonesia sareng ogé tilas anggota grup idola JKT48 generasi kahiji anu asalna ti Bogor, Jawa Kulon. Rika dinten terakhir di JKT48 aya di Tim J.[1][2]

Salami tetep di JKT48, Rica janten anggota pangkolotna di JKT48 sacara umum sareng dina generasi munggaran dugi ka dinten anjeunna lulus. Salaku tambahan, Rica ogé réngking dina tujuh luhureun dina pamilihan anggota tunggal ka-6 JKT48. Ulang taun ulangna ogé sami sareng salah sahiji anggota JKT48 generasi kahiji, anu baja Jessica Veranda.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "JKT48 素顔に迫る(18) 「私もがんばってます」 リカ・レヨナさん". Jakarta Shimbun. 2012-07-11 
  2. "Coffee Master!". Majalah Hai Edisi JKT48 (20 Agustus 2012): 27. 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg