Ririn Dwi Ariyanti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ririn Dwi Ariyanti

Ririn Dwi Ariyanti dipikawanoh minangka saurang modél, aktris sinetron sarta presenter.[1] Bungsu ti dua duduluran ieu, lahir di Jakarta, 6 Nopémber 1985.[1] Manéhna mahasiswa Universitas Paramadina, tuluy ngajalin hubungan jeung Benny Mulya.[1] Tapi hubungan maranéhanana kandas sanggeus bobogohan salila opat taun.[1]

Désémber 2008, Ririn ngajalin hubungan deukeut jeung personil band Bragi, Aldi Bragi, nyaéta urut salaki pedangdut Ikke Nurjanah.[1] Hubungan anu dijalin jeung Aldi kasampak beuki serius.[1] Dina 17 Januari 2010, Aldi reujeung kulawargana datang ka imah Ririn anu perenahna di jalan Alamanda Raya, Bintaro, Tangerang, Banten.[2] Kalayan mawa sagala rupa barang pikeun dijadikeun seserahan, Aldi sarta kulawarga datang ka panyicingan Ririn.[2] Kasampak ogé sawatara artis kayaning Nadia Saphira jeung Olivia Zalianty, anu mangrupa sobat Ririn jeung Aldi, sarta Rendy 'Bragi' milu dina acara pertunangan kasebut.[2] prosési acara lamaran Aldi – Ririn sabenerna lumangsung katutup sarta kawates.[2] Ngan kulawarga deukeut sarta handai taulan Ririn sarta Aldi waé anu hadir di momen bagja kasebut.[2] Alusna Nadia sarta Olivia bersyukur pamustunganana Ririn bisa manggihan tambatan haté anu dipikahayangna salila ieu.[2] Duanana ogé ngarasa gumbira geus diondang sacara spesial di jero acara pertunangan baturna kasebut.[2] Di panyicingan Ririn, Aldi resmi ngalamar Ririn.[1] Sanggeus prosés lamaran dina Januari 2010, Ririn resmi dipinang Aldi Wahab, atawa anu leuwih dipikawanoh kalayan ngaran Aldi Bragi, duda Ikke Nurjanah, dina Minggu 11 Juli 2010 jam 09.50 kalayan mas kawin saperangkat alat solat sarta perhiasan.[1] Acara nikahanna dilaksanakeun di Hotél Crown Plaza, Jakarta Selatan sarta disaksian ku salah sahiji jalma penting di Indonésia, Agum Gumelar.[1] Dira, putri Aldi dina pernikahan saméméhna, dilibatkeun langsung minangka nu mawa cincin kawin.[1] Pasangan Ririn sarta Aldi saterusna dikaruniaan saurang putri anu lahir di rumah sakit Ibu dan Anak Kemang Medical Center, Jakarta, dina poé Kemis, 13 Oktober 2011 peuting pukul 20.15 WIB.[1] Orok kasebut mibanda beurat 3,2 kg sarta panjang 49,5 cm.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l (id)profil (diaksés tanggal 04 Desember 2011)
  2. a b c d e f g (id)profil (diaksés tanggal 04 Desember 2011)
Nulis.jpg