SMKN 36 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKN 36 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Negeri anu aya di Kota Jakarta Utara. Alamat lengkepna di Jl. Baru Kosambi III, Kalurahan/Désa Kalibaru Kacamatan Cilincing, Jakarta Utara, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20107435.


Alephbet Edu.png