SMKS 17 Agustus 1945 2 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS 17 Agustus 1945 2 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Tebet Dalam III-A, Kalurahan/Désa Tebet Barat Kacamatan Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102590.


Alephbet Edu.png