SMKS Al Kautsar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Al Kautsar nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Jembatan Selatan No. 6, Kalurahan/Désa Pulo Kacamatan Kebayoran Baru, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102543.


Alephbet Edu.png