SMKS Karya Guna Jakarta

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

SMKS Karya Guna Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Manggarai Utara 1, Kalurahan/Désa Manggarai Kacamatan Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102640.


Alephbet Edu.png