SMKS Muhammadiyah 7 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Muhammadiyah 7 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Tebet Timur Raya 565, Kalurahan/Désa Tebet Timur Kacamatan Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102604.


Alephbet Edu.png