SMKS PGRI 33 Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS PGRI 33 Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Guru Alif, Kalurahan/Désa Duren Tiga Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102615.


Alephbet Edu.png