SMKS Sumber Daya Manusia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Sumber Daya Manusia nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Amil Buncit Indah Ib, Kalurahan/Désa Kalibata Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102438.


Alephbet Edu.png