SMKS Walisongo Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Walisongo Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Kalibata Timur No. 30, Kalurahan/Désa Kalibata Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102450.


Alephbet Edu.png