SMKS Yapenap Jakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMKS Yapenap Jakarta nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Pancoran Barat VI B/ 72, Kalurahan/Désa Pancoran Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102461.


Alephbet Edu.png