SMK Asisi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Asisi nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. H. Ramli No 24 Rt 05/03, Kalurahan/Désa Menteng Dalam Kacamatan Tebet, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102537.


Alephbet Edu.png