SMK Karya Teladan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMK Karya Teladan nyaéta Sakola Menengah Kajuruan Swasta anu aya di Kota Jakarta Selatan. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pasar Minggu No 65, Kalurahan/Désa Duren Tiga Kacamatan Pancoran, Jakarta Selatan, DKI Jakarta, kalawan nomor NPSN 20102653.


Alephbet Edu.png