Shania Junianatha

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Shania Junianatha
Profil
AliranPop, Rock
PacabakanPenyanyi, Penari, Aktris, Pembawa Acara, Kapten JKT48
Alat musikVokal, Gitar
Taun aktip2004-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48
Blog Team J

Shania Junianatha (gumelar di Surakarta, 27 Juni 1998; umur 22 taun) atanapi anu tiasa disebat akrab dielah Shania atanapi Shanju, ogé katelah Shania JKT48 nalika janten anggota JKT48 nyaéta salah sahiji penyanyi sareng seniman Indonesia anu tilas anggota JKT48 generasi kahiji ti Bekasi. Indonesia. Shania dina istilah pamungkasna salaku anggota JKT48 aya dina Tim J sareng janten Kaptén kadua JKT48 saatos lulusan Melody Nurramdhani Laksani ti JKT48.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg