Halteu Pondok Rajeg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Stasion Pondok Rajeg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Stasion Pondok Rajeg
  • Singgetan: PDRG
  • Nomor: -
Nokia 6275i 030.jpg
Halteu Pondok Rajeg
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
KacamatanCibinong
KalurahanPondok Rajeg
Kodeu pos16914
Sajarah
Ditutup2006
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi I Jakarta
Kelas stasion[1]Halteu
Tingkat kaluhuran+121 m
Perenahna[2]km 41+615 lintas JakartaManggaraiNambo
Layanan-
Operasi
  Stasion saméméhna     KRL Jabodetabek     Station sanggeusna  
Angke–Nambo
(rencana)
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur1
Jumlah péronSatu peron sisi nu jangkung

Halteu Pondok Rajeg (kodeu: PDRG) nyaéta halteu karéta api non-aktip anu perenahna di Pondok Rajeg, Cibinong, Bogor. Sanajan jalur karéta api Citayam-Nambo geus dilayanan KRL Commuter Line, halteu ieu henteu dilayanan ku KRL. Wangunan halteu ieu geus ruksak sarta jadi korban vandalisme.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
Jalur karéta api Citayam-Nambo
Stasion saméméhna:
Stasion Citayam
Stasion saenggeusna:
Stasion Cibinong
Stasiun Selatan Bandung.jpg