Sukamanah, Cugenang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukamanah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. A. JUANDI

Sukamanah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg


[[Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Cianjur|Citakan:Http://www.sukamanah-cugenang.blogspot.com/]]