Suten

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Suten atawa pingsut nyaéta kaulinan leungeun samodél Rock,Paper,Scissors anu kawéntar sadunya, ngan pédah dilakukeunana maké ramo. Suten biasa dipaké pikeun nangtukeun saha anu jadi ucing dina kaulinan ucing sumput, ucing-ucingan, jsb.

Cara maén[édit | édit sumber]

Biasana tilu ramo nu dipaké, nyaéta jempol, curuk, jeung cingir.

  • jempol bisa maéhan curuk
  • curuk bisa maéhan cingir
  • cingir bisa maéhan jempol


Arjuna Wayang.jpg