V (penyanyi)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
V
V, 2019
GumelarKim Tae-hyung
30 Désémber 1995 (1995-12-30) (yuswa 24)
Daegu, Korea Kidul
PadumukanHannam-dong, Seoul, Korea Selatan[1]
Pagawéan
  • Penyanyi
  • Panulis lagu
  • Produser Rekaman
  • Aktor
Kota asalGeochang, South Gyeongsang, Korea Selatan
Anugrahtepi|23px Hwagwan Order of Cultural Merit (2018)
Karir musik
Aliran
Alat musikVocal
Taun aktip2013 (2013)–Sekarang
LébelBig Hit
Maén diBTS
V (penyanyi)
Hangul
Hanja
Alih Aksara anu DisampurnakeunGim Tae-hyeong
McCune-ReischauerKim T'aehyŏng
Stage name
Hangul
Alih Aksara anu DisampurnakeunBwi
McCune-ReischauerPwi
Tanda tangan

Kim Tae-hyung (Hangul: 김태형,[2] Tiongkok: 金泰亨;Jīn Tàihēng, Jepang: キム テヒョン;Kimu Tehyon) langkung dikenal ku nami panggung 'V, nyaéta saurang penyanyi, panulis lagu, sareng aktor ti Korea Kidul. Anjeunna anggota boyband, BTS.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Han, Jin (July 3, 2018). [라이프트렌드] 유명인이 반한 한남동, 최고급 주거지로 뜬 이유 [[Life Trend] Celebrities love Hannam-dong, the reason why it's a high-end residence]. Korea JoongAng Daily (dalam Korean). Diarsipkan dari versi asli tanggal April 21, 2019. Diakses tanggal August 12, 2019 – via Naver News. 
  2. "뷔 프로필" (dalam Korean). Naver. 
  3. "Get to Know BTS: V". Billboard. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg