Wikipedia:Kaca nu dikonci

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kuncén wenang "ngonci" kaca atawa gambar sahingga teu bisa dirobah iwal ku sasama kuncén. Kawenangan ieu ngan dipaké dina kaayaan husus.

Kawijakan[édit | sunting sumber]

  1. Ulah ngédit kaca nu keur dikonci samentara.
  2. Ulah ngonci kaca nu anjeun pribadi kalibet dina éditan nu mibanda masalah.

Tempo Wikipédia:kawijakan ngonci pikeun émbaran nu leuwih rinci sarta tujuan kaca nu dikonci.

Prosedur[édit | sunting sumber]

  1. Konci kacana, béré alesan.
  2. Tambahkeun {{dikonci}} (atawa {{dikonci-v}} pikeun vandalisme) lebah luhur kaca nu samentara dikonci sarta dadarkeun naon masalahna dina ringkesan ngédit.
  3. Daptarkeun kaca nu dikonci éta kana Wikipédia:kaca nu dikonci; mun koncian ieu alatan konflik, anjeun bisa ogé ngadaptarkeun sadaya pamaké/IP nu kalibet konflik.
  4. Téang kasapukan di antara nu konflik.
  5. Buka konci (béré alesan) mun konflikna geus réngsé.
  6. Leungitkeun {{dikonci}} tina punclut kaca nu koncina geus dibuka sarta écéskeun kateranganana dina ringkesan ngédit.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rationale[édit | sunting sumber]

See meta:Protected pages considered harmful, meta:edit wars

Némbongkeun sumber kaca nu dijaga[édit | sunting sumber]

Pikeun némbongkeun sumber, misalna Tepas, paké salasahiji cara d handap:

Nu kadua mah sakaligus méré metadata (tempo m:page metadata) ngeunaan éditan panungtungan. Hasilna mangrupa koropak XML; tags are coded in its source, and plainly shown when rendered by the browser. However, blank lines in the wikisource are shown in the xml-source, but not in the rendering.

Daptar kaca nu dikonci[édit | sunting sumber]

If you protect a page, or find a protected page not listed here, please add it to this list. Please also add a short description of ten words or less indicating why you protected it. If you need to say more, discuss on the talk page of the page you protected. Also see the protection log for recent unprotections, which replaces the manual list of recently unprotected pages. The {{protected}} header automatically adds Category:Protected to the page, adding it to the Category's listing.

Kaca dikonci kusabab perang éditan atawa vandalism[édit | sunting sumber]

Images protected while on the Main Page[édit | sunting sumber]

Images on the main page often become the target of vandalism, particularly being overwritten with shock site images, which harms the credibility of the project due to that page's extreme visibility. Also, it takes some time for sysops to determine what caused a main page change. As such, images have begun to be protected during their time there, and this has become a de facto policy since the second or third week of November 2004.

In order to keep track of these images, please add {{mpimgprotected}} to them. This will add the image to Category:Protected main page images. There are typically 4 to 5 images on the main page, although some of them may be from the Wikicommons.

Permanently/semi-permanently protected pages and images[édit | sunting sumber]

Alesan visibility[édit | sunting sumber]

Legal reasons[édit | sunting sumber]

Alesan administrasi sistim[édit | sunting sumber]

Kaca-kaca di handap ieu dijieun otomatis sarta biasana dijaga pikeun alesan administrasi sistim:

Various kaca Citakan[édit | sunting sumber]

Kaca pamaké[édit | sunting sumber]

Kaca pamaké kadang jadi sasaran vandalisme, sahingga bisa waé dijaga dumasar pamundut pamakéna.

Kaca omongan pamaké[édit | sunting sumber]

Sakumaha nu tumiba ka kaca pamaké, ngan pangjaga dina kaca omongan sipatna kudu samentara.