Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemis, 23 Januari 2020 · 23.39 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
59.798 artikel sarta 23.313 pamaké nu kadaptar



23/01/2020 · 23.39 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.798 artikel jeung 23.313 pamaké kadaptar.

1998 - Netscape ngenalkeun Mozilla

Poé ieu dina sajarah

1368 - Dinasti Ming ngawasa di Tionghoa.
1900 - Patempuran Spion Kop dina Perang Boer Kadua.
1912 - Konvénsi Opium Internasional di Den Haag.
1942 - Patempuran Rabaul di Nugini dina PD II.
1991 - TPI ngadeg, kiwari ngaranna jadi MNCTV.
2018 - Bom mobil ganda narajang Benghazi, Libya.

Gambar Petingan

Ki tambleg

Baobab (Adansonia digitata), parque nacional Makgadikgadi Pans, Botsuana, 2018-07-30, DD 03-08 PAN.jpg

Tangkal Ki tambleg/baobab (Adansonia digitata) di hiji tegal di Taman Nasional Makgadikgadi Pans, di Botswana.

Artikel Petingan

Marc Márquez

Marc Márquez Alentà (lahir 17 Fébruari 1993) nyaéta tukang balap motor Grand Prix urang Spanyol sarta dalapan kali juara dunya kajuaran Grand Prix, nu genep di antarana dina kelas MotoGP. Márquez balap pikeun tim pabrik Honda saprak manéhna ancrub dina MotoGP taun 2013. Manéhna minangka salah sahiji ti opat tukang balap nu geus meunang gelar juara dunya dina tilu kategori nu béda, sanggeus Mike Hailwood, Phil Read sarta Valentino Rossi.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.798 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun

  • 01 Januari - Hujan nu teu reureuh-reureuh ti maleman taun anyar kénéh ngabalukarkeun caahna Leuwi Angké sarta banjir di sawatara wewengkon di Jabodetabek.
  • 03 Januari - Pasawat drone Amérika Sarikat nyerang hiji konpoy militer di Iran, nelasan pamingpin Pasukan Quds, Mayjén Qasem Soleimani sarta sababaraha
    urang pajabat militer Iran jeung Irak, Serangan ieu minangka wawales kana serangan ka Kadutaan AS di Irak ku pasukan milisi dukungan Iran.
  • 06 Januari - Ria Irawan mulih ka jati mulang ka asal alatan panyakit kankér nu geus karandapan ti sababaraha taun ka tukang.
  • 08 Januari - Pasawat Ukraina, Boeing 737, murag di Téhéran, teu lila sabada ngapung. Sakabéh 176 jalma jeroeun kapal palastra.
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.798 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



  • 01 Januari - Hujan nu teu reureuh-reureuh ti maleman taun anyar kénéh ngabalukarkeun caahna Leuwi Angké sarta banjir di sawatara wewengkon di Jabodetabek.
  • 03 Januari - Pasawat drone Amérika Sarikat nyerang hiji konpoy militer di Iran, nelasan pamingpin Pasukan Quds, Mayjén Qasem Soleimani sarta sababaraha
    urang pajabat militer Iran jeung Irak, Serangan ieu minangka wawales kana serangan ka Kadutaan AS di Irak ku pasukan milisi dukungan Iran.
  • 06 Januari - Ria Irawan mulih ka jati mulang ka asal alatan panyakit kankér nu geus karandapan ti sababaraha taun ka tukang.
  • 08 Januari - Pasawat Ukraina, Boeing 737, murag di Téhéran, teu lila sabada ngapung. Sakabéh 176 jalma jeroeun kapal palastra.


Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: