Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Senén, 6 April 2020 · 12.59 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
59.897 artikel sarta 23.749 pamaké nu kadaptar



6/04/2020 · 12.59 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.897 artikel jeung 23.749 pamaké kadaptar.

1992 - Perang Bosnia dimimitian

Poé ieu dina sajarah

1814 - Dimimitianna Réstorasi Bourbon di Perancis.
1896 - Olimpiade modérn kahiji dibuka di Athéna.
1994 - Awal pangbantéyan massal di Rwanda.
2005 - Pamingpin Kurdi Jalal Talabani jadi présidén Irak.
2009 - Lini di L’Aquila, Italia, nelasan 307 jalma.
2012 - Azawad nyatakeun dirina merdéka ti Républik Mali.

Gambar Petingan

Aurora borealis

Aurora in Abisko near Torneträsk.jpg




Aurora borealis di Taman Nasional Abisko di deukeut Dano Torneträsk, Swédia.

Artikel Petingan

Kota Bogor

Bogor (resmina: Kota Bogor, baheula: Buitenzorg) nyaéta hiji kota di Propinsi Jawa Kulon di Indonésia. Kota ieu dilingkung ku kabupatén anu ngaranna sarua, Kabupatén Bogor. Kota Bogor lokasina kira-kira 60 kilométer kiduleun ibu kota Indonésia, Jakarta.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.897 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun

Kerlumasung kiwari alam dunya digemparkeun ku panyakit anyar nyaeta Covid-19 (corona virus) nu teu acan kapendak naon obatna. Kuayana ieu virus ngabalukarken sakabeh jelema kusabab pamarentah ngahimbau ulah kaluar ti imah masing-masing salila pandemi covid-19 ieu wayah na urang kudu nurut kana panitah pamarentah kusabab urang cicing dihiji nagara anu ku urang sadaya dipikadeudeuh dipikanyaaah nyeta NKRI

Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.897 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Kerlumasung kiwari alam dunya digemparkeun ku panyakit anyar nyaeta Covid-19 (corona virus) nu teu acan kapendak naon obatna. Kuayana ieu virus ngabalukarken sakabeh jelema kusabab pamarentah ngahimbau ulah kaluar ti imah masing-masing salila pandemi covid-19 ieu wayah na urang kudu nurut kana panitah pamarentah kusabab urang cicing dihiji nagara anu ku urang sadaya dipikadeudeuh dipikanyaaah nyeta NKRI

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: