Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ahad, 27 Séptémber 2020 · 01.47 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.528 artikel sarta 24.684 pamaké nu kadaptar



27/09/2020 · 01.47 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.528 artikel jeung 24.684 pamaké kadaptar.

1993 – Pangbantéan Sukhumi di Abkhazia

Poé ieu dina sajarah

1908 – Ford mimiti nyieun mobil maké Modél T.
1940 – Pakta Tripartit ditandatanganan di Bérlin.
1945 – AMPTT ngarebut Gedong PTT Bandung ti Jepang.
1996 – Perang Kabul lekasan, Taliban meunang.
1998 – Poé jadina mesin panyaliksik Google..


Gambar Petingan

Nambang Walirang

Menambang Belerang.jpg

Saurang panambang keur ngala walirang nu geus ngaguruntul di dadasar Kawah Ijén.

Artikel Petingan

Urang Sunda

Urang Sunda téh hiji séké sélér kadua panglobana di Indonésia nu lolobana sumebar di lemah caina kayaning Jawa Kulon, Banten, Jawa Tengah, DKI Jakarta, jeung Lampung kidul. Umumna mah urang Sunda maké basa Sunda dina paguneman sapopoé, ngan ka dieunakeun, basa Sunda téh beuki kadéséh ku basa gaul lianna, utamana ku basa Indonésia salaku basa nasional di Indonésia.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.528 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.528 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



Portal:Keur lumangsung/Séptémber 2020

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: