Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jumaah, 18 Oktober 2019 · 11.43 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
59.565 artikel sarta 22.757 pamaké nu kadaptar



18/10/2019 · 11.43 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 59.565 artikel jeung 22.757 pamaké kadaptar.

1860 - Perang Candu Kadua lekasan ku Konvénsi Péking

Poé ieu dina sajarah

1851 - Novél Moby Dick (The Whale) medal.
1867 - Alaska dibeuli ku AS ti Rusia ku $7,2 juta.
1922 - Siaran Radio BBC diadegkeun.
1945 - Juan Veron kawin ka Eva Duarte.
1954 - Radio transistor munggaran ku Texas Instrument.
2007 - Bom bunuh diri narajang konvoy PM Benazir Bhuto,


Gambar Petingan

Kuda poni Dülmen

Dülmen, Merfeld, Dülmener Wildpferde in der Wildbahn -- 2016 -- 4201.jpg






Kuda poni Dülmen di Wildbahn cagar alam "Merfelder Bruch", Dülmen, North Rhine-Westphalia, Jérman

Artikel Petingan

Heulang

Heulang mangrupa manuk pamangsa badag, nu utamana ngageugeuh Dunya Kuna, anggota ordo manuk Falconiformes, kulawarga Accipitridae, sarta sababaraha genera nu béda, nu kadang teu padeukeut. Sakumaha sakabéh manuk pamangsa, pamatuk heulang seukeut tur ngeluk pikeun nyewiran daging mangsana, sukuna kuat sarta kukuna ranggoas. Tetempoan heulang seukeut pisan, antukna bisa nyidikkeun mangsa ti kaanggangan.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.565 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
  • Puan Maharani jadi Ketua DPR-RI, minangka klaim Ketua DPR-RI awéwé munggaran.
  • Marucunghulanna démonstrasi di unggal wewengkon di Indonésia alatan rencana sawatara RUU ku DPR-RI.
  • Huru-hara di Waména, Papua mangrupa serangan sadis ti sélér pribumi Papua ka sélér séjén
    buntut tina rasisme nu kajadian saméméhna, balukarna 32 urang palastra jeung 77 urang taratu.
  • Lini gedéna 6,5 Mw nu ngeundeugkeun Maluku ngakibatkeun sahenteuna 23 urang palastra.
  • Haseup nutupan ampir nepi ka sakuliah Asia Kidul Wétan, leuwih ti 800.000 urang keuna gangguan panapasan.
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan
Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu
Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 59.565 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



  • Puan Maharani jadi Ketua DPR-RI, minangka klaim Ketua DPR-RI awéwé munggaran.
  • Marucunghulanna démonstrasi di unggal wewengkon di Indonésia alatan rencana sawatara RUU ku DPR-RI.
  • Huru-hara di Waména, Papua mangrupa serangan sadis ti sélér pribumi Papua ka sélér séjén
    buntut tina rasisme nu kajadian saméméhna, balukarna 32 urang palastra jeung 77 urang taratu.
  • Lini gedéna 6,5 Mw nu ngeundeugkeun Maluku ngakibatkeun sahenteuna 23 urang palastra.
  • Haseup nutupan ampir nepi ka sakuliah Asia Kidul Wétan, leuwih ti 800.000 urang keuna gangguan panapasan.


Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Malayu • Minang • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: