Tepas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saptu, 27 Pébruari 2021 · 15 Rajab 1442 H / 1954 · 01.50 UTC ·
ᮃᮊ᮪ᮞᮛ
Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun
Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda, anu bisa diédit ku saha baé.

Budaya · Géografi · Sajarah · Sunda · Téhnologi · Kategori Séjén

Nepi ka danget ieu geus aya
60.616 artikel sarta 25.511 pamaké nu kadaptar



27/02/2021 · 01.50 UTC · Wikimédia Indonésia Facebook Twitter Instagram Segerkeun

Wilujeng Sumping di Wikipédia

Énsiklopédi bébas basa Sunda nu bisa diédit ku saha baé. Kiwari kakara mibanda 60.616 artikel jeung 25.511 pamaké kadaptar.

1942 - Patempuran Laut Jawa, Jepang lawan Sakutu

Poé ieu dina sajarah

1844 - Républik Dominika merdéka ti Haiti.
1900 - Partéy Buruh Inggris diadegkeun.
1919 - FC Bayern Muenchen diadegkeun.
1976 - Arab Sahrawi nyatakeun kamerdékaanna.
2010 - Lini 8,8 Mw di Chili, 500 maot, rébuan tatu.
2015 - Boris Nemtsov, saingan pulitik Putin, ditelasan.

Gambar Petingan

Beuleum Lauk

140531 Forellen auf dem Grill.jpg





Beuleum lauk dibungkus ku almunieum.

Artikel Petingan

Gilgamesh

Gilgamesh nyaéta inohong pahlawan anu pangdipikawanohna dina jaman Mésopotamia kuno. Ieu inohong téh dianggap minangka raja sémi mitos ti Uruk. Sababaraha lalakonna kapanggih dina basa Akkadia, sarta nyaritakeun lalampahan hiji raja anu embung maot. Lalakonna geus diulik jeung dimekarkeun ku para panulis jeung filsuf ti jaman buhun nepi ka kiwari. Tina lalampahanana, katémbong pentingna perhatian manusa kana perkara paéh, néangan élmu pangaweruh, jeung nyingkah tina patempatan jalma réa. Lalakonna aya dina sababaraha vérsi sarta geus kungsi dipaluruh kamekaranana ti waktu-ka waktu.

Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun
Wikipédia geus kawilang loba.
Anjeun bisa miluan ngamekarkeun
ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

PANGLAWUNGAN

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan
ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.616 artikel.
Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir
sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik
tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.

NULIS DI WIKIPÉDIA

Separador paragraf.svg
Pakakas Wiki
Pakakas Wiki
Tarjamahkeun Artikel
Tarjamahkeun
  • Fukushima, Jepang dioyag-oyag ku lini anu gedéna 7,3 Magnitudo.
  • KRL Jogja-Solo resmi dioperasikeun sabada éléktrifikasi anu digawéan salila 9 bulan.
  • Présidén Komiteu Persiapan Olimpiade Tokyo 2020, Yoshiro Mori ngundurkeun diri.
  • Pamaréntahan Myanmar anu dipingpin ku Aung San Suu Kyi dikudéta ku junta militér.
  • Kasus COVID-19 di sakuliah dunya ampir nepi ka 110 juta kasus.
Warta Kiwari
Warta Kiwari

Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar
Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa
Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku

Wikipédia Nusantara
WikiNusantara
  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Wikipédia Pangonjoyna
Onjoy
Sunda Ngajomantara!
Kiwari baraya Sunda nu ngokolakeun Wikipédia geus kawilang loba. Anjeun bisa miluan ngamekarkeun ieu Wikipédia bareng jeung baraya séjénna.

Panglawungan

Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 60.616 artikel. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngeklik tutumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca.
Pitulung

Kaca Husus



  • Fukushima, Jepang dioyag-oyag ku lini anu gedéna 7,3 Magnitudo.
  • KRL Jogja-Solo resmi dioperasikeun sabada éléktrifikasi anu digawéan salila 9 bulan.
  • Présidén Komiteu Persiapan Olimpiade Tokyo 2020, Yoshiro Mori ngundurkeun diri.
  • Pamaréntahan Myanmar anu dipingpin ku Aung San Suu Kyi dikudéta ku junta militér.
  • Kasus COVID-19 di sakuliah dunya ampir nepi ka 110 juta kasus.


Wikipédia Nusantara
Indonésia • Acéh • Bali • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Madura • Malayu • Minang • Nias • Tetun
Proyék Basa Sunda
WikiCutatan • WikiKamus • WikiBuku
Wikimédia Indonésia

  1. Basa Inggris (5.861.835 artikel)
  2. Basa Cébu (5.365.457 artikel)
  3. Basa Swédia (3.747.716 artikel)
  4. Basa Jérman (2.306.689 artikel)
  5. Basa Perancis (2.109.076 artikel)
Sadaya Wikipédia


Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: