Tepas

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia-logo-v2-200px-transparent.png

Wilujeng sumping di Wikipédia basa Sunda

énsiklopédi bébas dina basa Sunda!

Nepi ka danget ieu geus aya 41.093 artikel sarta 21.704 pamaké nu kadaptar

Biografi · Budaya · Géografi · Matematika · Élmu · Sajarah · Seni · Sunda · Téhnologi

Indéks abjad · Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung

You don't speak Sundanese?

Thomas Hobbes

Thomas Hobbes (gumelar di Malmesbury, Wiltshire, Inggris, 5 April 1588 – tilar dunya di Derbyshire, Inggris, 4 Désémber 1679 dina umur 91 taun) nyaéta hiji filsuf Inggris aliran empirisme. Manehna nyumbang pendapat ngeunaan konsép manusa tina sudut pandang empirisme-materialisme, jeung pendapat ngeunaan hubungan manusa jeung sistim nagara.

Hobbes mangaruhan sakabéh widang pangajaran moral di Inggris sarta falsafah pulitik, utamana liwat bukuna anu miboga judul "Leviathan". Hobbes teu ngan kawentar di Inggris, tapi ogé di Éropa. Salian dipikawanoh minangka filsuf, Hobbes ogé kawentar minangka ahli matematika jeung sarjana klasik. Manéhna kungsi jadi guru matematika Charles II sarta nerbitkeun tarjamahan karya sastra Iliad sarta Odyssey karya Homeros. Lengkepna >>>

   
Cépot.jpg
Wikipédia téh énsiklopédi nu disusun réréongan ku nu maracana. Kiwari geus aya 41.093 artikel nu nempatkeun Wikipedia Basa Sunda dina urutan ka 92 tina 293 proyek Wikipédia. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu édit nu aya dina luhur unggal kaca. Mangga tengetan pangwanohna atanapi tutorialna.

Nuvola filesystems www.pngUrang Sunda Ka Marana?
Butuh pisan pitulung yeuh, nu aub di Wikipédia Sunda kiwari ngan saeutik pisan. Baraya anu ngokolakeunna ngariung dina panglawungan.


Text-x-generic with pencil-2.svgArtikel nu dipikabutuh
Réa kénéh artikel anu dipikabutuh dina Wikipédia téh. Hayu babarengan ngalengkepan artikel anu ditataan dina ieu daptar di handap:


Inv-Icon tools.pngPakakas Wiki


Butuh pitulung?

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa

Wikipédia mangrupa hiji énsiklopédi bébas nu diasuh ku Yayasan Wikimédia tanpabati nu ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa nembrak:

Tingali ogé kaca ieu dina Aksara Sunda