Wuduk

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Wuduk atawa sangu wuduk (sawatara wewengkon nyebutna huduk; Basa Indonésia: nasi uduk) nyaéta kadaharan nu dijieun tina bahan dasar sangu bodas nu diaron jeung diseupan jeung cipati tina kalapa nu diparud, sarta dibungbuan ku pala, kayu manis, jahé, daun séréh jeung pedes. Kadaharan ieu tuluy diidangkeun jeung goréng emping, goréng tahu, dahdar endog/ goréng endog nu geus disiksikan, abon, kering témpé, goréng bawang, goréng hayam, bonténg jeung sambél tina suuk.

Tempo oge[édit | édit sumber]