219 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 240-an SM  230-an SM  220-an SM - 210-an SM - 200-an SM  190-an SM  180-an SM 
Taun: 222 SM 221 SM 220 SM - 219 SM - 218 SM 217 SM 216 SM
219 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 219 SM
Ab urbe condita 535
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2418/2478
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2419/2479
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -226 – -225
Kalénder Yahudi 3542 – 3543
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -163 – -162
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2883 – 2884
Kalénder Iran 840 BP – 839 BP
Kalénder Islam 866 SH – 865 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 442
(皇紀442年)
- Jaman Jōmon 9782
Kalénder panonpoé Thai 325
t·s·é

219 SM nyaéta taun ka-219 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png