239 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 260-an SM  250-an SM  240-an SM - 230-an SM - 220-an SM  210-an SM  200-an SM 
Taun: 242 SM 241 SM 240 SM - 239 SM - 238 SM 237 SM 236 SM
239 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 239 SM
Ab urbe condita 515
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2398/2458
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2399/2459
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -246 – -245
Kalénder Yahudi 3522 – 3523
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -183 – -182
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2863 – 2864
Kalénder Iran 860 BP – 859 BP
Kalénder Islam 887 SH – 886 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 422
(皇紀422年)
- Jaman Jōmon 9762
Kalénder panonpoé Thai 305
t·s·é

239 SM nyaéta taun ka-239 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png