245 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-4 SM - abad ka-3 SM - abad ka-2 SM
Dékade: 270-an SM  260-an SM  250-an SM - 240-an SM - 230-an SM  220-an SM  210-an SM 
Taun: 248 SM 247 SM 246 SM - 245 SM - 244 SM 243 SM 242 SM
245 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 245 SM
Ab urbe condita 509
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2392/2452
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2393/2453
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -252 – -251
Kalénder Yahudi 3516 – 3517
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -189 – -188
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2857 – 2858
Kalénder Iran 866 BP – 865 BP
Kalénder Islam 893 SH – 892 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 416
(皇紀416年)
- Jaman Jōmon 9756
Kalénder panonpoé Thai 299
t·s·é

245 SM nyaéta taun ka-245 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png