92 SM

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-2 SM - abad ka-1 SM - abad ka-1
Dékade: 120-an SM  110-an SM  100-an SM - 90-an SM - 80-an SM  70-an SM  60-an SM 
Taun: 95 SM 94 SM 93 SM - 92 SM - 91 SM 90 SM 89 SM
92 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 92 SM
Ab urbe condita 662
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2545/2605
(年)
— nepi ka —
2546/2606
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -99 – -98
Kalénder Yahudi 3669 – 3670
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -36 – -35
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 3010 – 3011
Kalénder Iran 713 BP – 712 BP
Kalénder Islam 735 SH – 734 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 569
(皇紀569年)
- Jaman Jōmon 9909
Kalénder panonpoé Thai 452
t·s·é

92 SM nyaéta taun ka-92 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png