Alfabét Fonétis Internasional

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
International Phonetic Alphabet
Tipeu: Alphabet
Basa: Disadiakeun keur transkripsi fonétis tina sababaraha basa
Mangsa: 1888 nepi ka kiwari
Sistim Tulis indung: Alfabét Romik
IPA in IPA.svg

IPA, nyaéta singketan tina International Phonetic Alphabet. IPA mangrupakeun alfabét nu dipaké keur nuliskeun foném-foném sacara fonétis.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps bookcase.png