Januari Hideung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Januari Hideung
Gambar:BlackJanuary.jpg
Prosési panguburan korban-korban Jalan Martyrs dina 22 Januari 1990
Lokasi Baku, Azerbaijan
Kaping 19–20 Januari 1990 (AZT)
Rupa tarajangan Pambantaian
Pupus 133-137 wargi sipil
Palaku Tentara Soviét, pasukan husus KGB

Januari Hideung (Basa Azerbaijan: Qara Yanvar), kawanoh ogé salaku Sabtu Hideung atanapi Pambantaian Januari, nyaéta hiji tarajangan kana démonstrasi Azeri ku Tentara Beureum Uni Soviét di Baku, RSS Azerbaijan dina 20 Januari 1990. Januari Hideung dianggap salaku gumelarna deui Républik Azerbaijan.

Tingali ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Fall of Communism

Citakan:Nagorno-Karabakh Conflict