Kongrés Basa Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Topik basa Sunda
Kotak ieu: temposawalaédit

Kongrés Basa Sunda, disingkat KBS, mangrupakeun kongrés pikeun nyawalakeun rupa-rupa hal anu pakait kana kamekaran jeung kajembaran basa Sunda. KBS diayakeun ku alpukahna Lembaga Basa jeung Sastra Sunda (LBSS). Kiwari, KBS geus diayakeun 8 kali, diantarana:

  1. Kongrés Basa Sunda I
  2. Kongrés Basa Sunda II
  3. Kongrés Basa Sunda III
  4. Kongrés Basa Sunda IV
  5. Kongrés Basa Sunda V
  6. Kongrés Basa Sunda VI
  7. Kongrés Basa Sunda VII di Garut, 10 - 12 Nopémber 2001
  8. Kongrés Basa Sunda VIII di Subang, 28-.. Juni 2005


Arjuna Wayang.jpg