Lamé

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lamé
Indian Devil tree (Alstonia scholaris)
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Gentianales
Family: Apocynaceae
Tribe: Plumeriae
Subtribe: Alstoniinae
Genus: Alstonia
Species: A. scholaris
Ngaran binomial
Alstonia scholaris
L. R. Br.

Lamé (Apocynaceae; sinonim: Echites scholaris L. Mant., Pala scholaris L. Roberty) nyaéta tutuwuhan tropis asli anak buwana India jeung Asia Tenggara nu tangkalna jangkung.

Gambaran[édit | sunting sumber]

Daun jeung kembangna di Kolkata, Bengala Kulon, India
Daun jeung buahna di Kolkata
Tangkal lamé di kampus IIT Kanpur
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan