Amber Valletta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amber Valletta
Valletta dina acara The 6th Annual Hollywood Style Awards, Beverly Hills, 10 Oktober 2009
Gumelar 09 Pébruari 1974 (1974-02-09) (yuswa 45)
Phoenix, Arizona, Amérika Sarikat
Pagawéan Aktris, modél
Luhurnaft 9 in (1.75 m)
Pasangan Hervé Le Bihan (1994–1996)
Chip McCaw (2003-2015)

Amber Evangeline Valletta (gumelar di Phoenix, Arizona, Amérika Sarikat, 9 Pébruari 1974; umur 45 taun) nyaéta saurang aktris sarta modél asal Amérika Sarikat.[1] Amber ngamimitian karirna di hiji agénsi modél.[rujukan?] Debut pilemna dimimitian di pilem Drop Back Ten (2000).[1] Tuluy ngabéntangan pilem Hitch, Man About Town, Dead Silence, Gamer, jeung The Spy Next Door.[1] Amber digedékeun di Oklahoma.[1] Bakat Amber di dunya hiburan geus katempo ti keur umur 15 taun tuluy diasupkeun ku indungna ka agénsi modél Linda Layman.[1] Amber pernah bijil dina cover majalah jeung iklan pikeun Louis Vuitton, Calvin Klein, jeung Versace.[2] Amber kawin jeung atlét voli nu ngaranna Chip McCaw.[1] Tina pakawinanna éta dipaparin saurang anak nyaéta Auden.[1] Peran munggaranna Amber di duna papileman nyaéta nalika maén dina pilem Drop Back Ten taun 2000.[1] Sanggeus debutna éta, Amber meunangkeun loba peran dina pilem-pilem séjén.[1]

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa "Profile Selebriti - Amber Valetta". Kapanlagi.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
  2. "Amber Valletta". Diakses tanggal 3/14/2016. 
Soekarno.jpg