Béréndélan biomolekul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di handap ieu béréndélan artikel anu medar rupa-rupa biomolekul.

A[édit | édit sumber]

Pikeun zat anu maké awalan A- atawa α- kawas α-amilase, tempo (dina kasus ieu amilase).

B[édit | édit sumber]

C[édit | édit sumber]

D[édit | édit sumber]

X[édit | édit sumber]

Y[édit | édit sumber]

Z[édit | édit sumber]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Béréndélan sarupa