Lompat ke isi

Imbanagara, Ciamis, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Banagara)
Désa Imbanagara
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Imbanagara
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis
Kodepos
46219
Jumlah RT42 [1]
Jumlah RW20 [1]
Jumlah KK2,621 [2]
Lega1.80 km2 (0.69 sq mi) [2]
Pangeusi7,586 jiwa (2022) [2]
Kapadetan4,214.44/km2 (10,915.3/sq mi) [2]

Imbanagara nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Alamat Kantor Kuwu Imbanagara perenahna di Jalan Mayor Ali Basah Nomer 46, Désa Imbanagara, Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Jawa Kulon, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Wewengkon Administratif[édit | édit sumber]

Désa Imbanagara diwangun ku 5 dusun, anu kabagi jadi 42 RT tina 20 RW, nyaéta:[1]

  1. Ciwahangan
    RW: ... (6)
    RT: 12
  2. Karang Tengah
    RW: ... (2)
    RT: 5
  3. Lebaklipung
    RW: ... (4)
    RT: 9
  4. Sukamanah
    RW: ... (4)
    RT: 8
  5. Warung Wétan
    RW: ... (4)
    RT: 8

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Désa Cisadap
Wétan Kalurahan Sindangrasa
Kidul Désa Panyingkiran jeung Kacamatan Cikoneng (Désa Gegempalan)
Kulon Désa Imbanagara Raya

Tempo Ogé[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c Kecamatan Ciamis Dalam Angka 2022 (PDF). Badan Pusat Statistik Kabupaten Ciamis. 2022-09-26. p. 7. Diakses tanggal 2023-02-11. 
  2. a b c d "Visualisasi Data Kependudukan - Kementerian Dalam Negeri 2022" (Visual). www.dukcapil.kemendagri.go.id. Diakses tanggal 2023-02-11. 

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

catetan: URL sawaktu-waktu tiasa robah/leungit. Lamun URL teu aktif, punten dipupus tina daptar.