Basa Bajo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bajo
Basa Bajo
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Jawa jeung Bali, Sulawesi, Nusa Tenggara Kulon, Nusa Tenggara Wétan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bajo
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bajo nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 7 propinsi nyaéta propinsi Jawa Wétan, Sulawesi Tengah, Sulawesi Kidul, Sulawesi Tenggara, Gorontalo, Nusa Tenggara Kulon, Nusa Tenggara Wétan, nu sumebar di 19 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png