Cheongho-ri, Jinwi-myeon, Pyeongtaék-si

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cheongho-ri
Hangul청호리
Hanja靑湖里
Alih Aksara anu DisampurnakeunCheongho-ri

Chéongho-ri (basa Koréa: 청호리), nyaéta hiji ri nu aya di Jinwi-myeon, Pyeongtaék-si, Gyeonggi-do, Koréa Kidul.

Poténsi[édit | édit sumber]

Tatanén[édit | édit sumber]

Di sababaraha tempat, pangeusi Chéongho-ri melak paré katut sasayuran .

Pausahaan[édit | édit sumber]

Sababaraha pausahaan atawa divisi tina pausahaan nu aya di wewengkon Chéonghori-ri di antarana:

  • LG Electronics, pausahaan elektronika Koréa Kidul, sababaraha divisina (MC, DM) aya di Chéongho-ri.
  • HLDS, pausahaan panyimpen data, joint venture antara Hitachi jeung grup LG.
Nulis.jpg