Desy Genoveva

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Desy Genoveva
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal, Gitar
Taun aktip2014–sekarang
LébelJKT48 Project
Hits Records (sebagai studio)

Desy Genoveva, ngagaduhan nami lengkep Maria Genoveva Natalia Desy Purnamasari Gunawan, terlahir Natalia Desy Purnamasari Gunawan (gumelar di Yogyakarta, 25 Désémber 1996; umur 24 taun)[1] atanapi anu biasa dikenal ku Desy (ogé katelah Desy JKT48) (salami anggota JKT48) mangrupikeun salah sahiji seniman sareng penyanyi anu asalna tina Cilacap, Jawa Tengah, Indonesia. Oshimen karesepna nyaéta Sonia Ieu mangrupikeun anggota generasi katilu pangkolotna JKT48 anu gagal asupkeun audisi generasi kadua JKT48, sareng ayeuna aya dina Tim KIII saprak 1 Desember 2016. Desy mangrupikeun anggota pangluhurna di JKT48 sareng postur 174 cm / 57 kg.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg