Devi Kinal Putri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Devi Kinal Putri
Profil
AliranPop, Rock
PacabakanPenyanyi, Penari, Presenter, Kepala Sekolah JKT48 Academy
Alat musikVokal, Tamborin
Taun aktip2011 - sekarang
LébelJKT48 Project
Hits Records (sebagai studio)
Ramatlokahttps://jkt48.com/jkt48-academy/staff-pengajar

Devi Kinal Putri (gumelar di Bandung, 2 Januari 1996; umur 24 taun)[1] atanapi disebutna "Kinal," ogé katelah Kinal JKT48 nalika janten anggota JKT48 mangrupikeun salah sahiji penyanyi sareng aktris ti Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 generasi munggaran ti Bandung, Indonesia.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. id.html "JKT48 Official site" (dalam Indonesia). 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg