Gambar:Gnome-home.svg

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Berkas asli(Koropak SVG, nominalna 60 × 60 piksel, ukuranana 43 KB)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.

Pedaran
English: From GNOME version of Nuvola. May be included in the PNG version under Nuvola/apps.
Titimangsa December 6 2005
Sumber http://ftp.gnome.org/pub/GNOME/sources/gnome-themes-extras/0.9/gnome-themes-extras-0.9.0.tar.gz
Pangarang David Vignoni
Widi
(Migunakeun deui ieu berkas)
GNU head Perpustakaan ini adalah perangkat lunak bebas; Anda diizinkan untuk mendistribusikan dan/atau memodifikasi dokumen ini di bawah syarat-syarat Lisensi Publik Umum Rendah GNU yang diterbitkan oleh Free Software Foundation; Versi 2.1 dari lisensi ini, atau (menurut pilihan Anda) lebih baru. Perpustakaan ini didistribusikan dengan harapan dapat berguna, tetapi tanpa jaminan apa pun; bahkan tanpa jaminan jual beli atau kesesuaian untuk tujuan tertentu. Lihat [⧼wm-license-lgpl-2-full-link⧽ versi 2] dan versi 3 dari Lisensi Publik Umum GNU untuk informasi lebih lanjut.
Versi lainnya

Image:Nuvola filesystems folder home.png Image:Nuvola filesystems folder home.svg

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari29 April 2006 00.28'Thumbnail' pikeun vérsi mangsa 29 April 2006 00.2860 × 60 (43 KB)Seahen{{Information| |Description=From w:GNOME version of Nuvola. May be included in the PNG version under Nuvola/apps. |Source=http://ftp.gnome.org/pub/GNOME/sources/gnome-themes-extras/0.9/gnome-themes-extras-0.9.0.tar.gz |Date=December 6 [[2

Leuwih ti 100 kaca nu maké ieu berkas. Béréndélan di handap némbongkeun 100 kaca mimiti nu maké ieu berkas hungkul. Béréndélan lengkepna ogé aya.

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Témbongkeun pamakéan global leuwih loba pikeun ieu berkas.