Gong Hyo-jin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gong Hyo-jin
Gong Hyo-jin, 2016
Gumelar4 April 1980 (1980-04-04) (yuswa 41)
Seoul, Korea Kidul
PagawéanAktris
Taun aktip1999–ayeuna
AgénManagement SOOP
Gong Hyo-jin
Hangul공효진
Hanja孔曉振
Alih Aksara anu DisampurnakeunGong Hyo-jin
McCune-ReischauerKong Hyojin

Gong Hyo-jin (gumelar 4 April 1980; umur 41 taun) mangrupikeun aktris ti Koréa Kidul. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran utama dina pilem Crush and Blush (2008) sareng serial televisi populer sapertos Sang-doo! Let's Go to School (2003), Thank You (2007), Pasta (2010), The Greatest Love (2011), Master's Sun (2013), It's Okay, That's Love (2014), The Producers (2015) jeung Jealousy Incarnate (2016). Anjeunna dianggap ratu komédi romantis kusabab penampilan dirina suksés dina drama komedi romantis.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "[O2플러스/화보]'로맨틱 코미디 퀸' 공효진". The Donga Ilbo (dalam Korean). 8 July 2011. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

{{DEFAULTSORT:Gong Hyo-jin]]

Soekarno.jpg