Jessica Vania

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jessica Vania
Profil
AliranPop, Rock
PacabakanPenyanyi, Penari, Pemeran, Musisi
Alat musikVokal, Piano , Drum
Taun aktip2011-ayeuna
LébelJKT48 Project (2012–2017)
Hits Records(2012–2017)
Dentsu Inter Admark Media Group Indonesia (2017-ayeuna)

Jessica Vania Widjaja (gumelar di Jakarta, 22 Januari 1996; umur 24 taun) atanapi dikenal salaku Jessica Vania atanapi ogé dikenal ku nami Jessica atanapi Jeje '(baheulana katelah Jeje JKT48 '(salami janten anggota JKT48)[1] mangrupikeun salah sahiji penyanyi sareng musisi Indonesia, ogé urut anggota grup idola JKT48 generasi kahiji. Sateuacanna, Jeje ogé janten drummer tina JKT48 Band sub unit. Jeje dinyatakeun lulusan JKT48 dina 12 Maret 2017 di Teater JKT48.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "JKT 48 Rilis Video Musik Perdananya". Tribunnews.com. Diakses tanggal 16 Januari 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg