Karangtengah, Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Karangtengah
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Karangtengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Karangtengah, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png