Karangtengah, Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Karangtengah

Peta lokasi Kacamatan Karangtengah
Propinsi Banten
Kota Tangerang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Karangtengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Karangtengah, Tangerang


Nuvola filesystems folder home.png