Kelly Osbourne

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kelly Osbourne
Osbourne dina acara Fashion Show The Heart Truth ku Koléksi Raksukan Beureum, 2013
Gumelar Kelly Lee Osbourne
27 Oktober 1984 (1984-10-27) (yuswa 33)
London, Inggris
Pagawéan
  • Panyanyi-panulis lagu
  • aktris
  • présénter
  • desainer raksukan
Taun aktip 2001–kiwari
Harta beresih $15,000,000 [1]
Télévisi
Mitra Matthew Mosshart (2011–14)
Sepuh
Kulawargi
Karir musik
Aliran
Lébel
Maén di Ozzy Osbourne
Situs web
kellyosbourne.com

Kelly Michelle Lee Osbourne (leuwih dipikawanoh: Kelly Osbourne; gumelar di Westminster, London, Inggris, 27 Oktober 1984; umur 33 taun) nyaéta saurang aktris, musisi, présénter, sarta désainer baju.[2] Kelly anak ti pasangan Ozzy Osbourne jeung Sharon Osbourne.[3] Kelly boga dulur nu ngaranna Aimee Osbourne jeung Jack Osbourne, Kelly pernah boga masalah jeung obat-obatan sarta pernah ngajalanan sababaraha kali réhabilitasi.[3] Lian ti ngagugulung di dunya akting, Kelly ogé neuleuman industri musik ku ngarilis debut albumna Shut Up dina taun 2002.[3] Sawatara singel ogé dirilis ti saprak bijilna éta album.[3] Karir Kelly nu liannya nyaéta jadi présénter di babaraha acara.[3] Ogé icikibung di dunya dunya fashion anu nganteurkeun ngaranna minangka désainer fashion.[3] Teu ngan kitu wungkul, Kelly ogé nulis sarta medalkeun buku, sarta rutin ngeusi salah sahiji rubrik dina majalah Closer.[3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

Singel[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Kelly Osbourne Net Worth". The Richest. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  2. "Kelly Osbourne Biography". TVGuide.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u "Profil Selebriti - Kelly Osbourne". Kapan Lagi. Diakses tanggal 3/13/2016. 
Soekarno.jpg