Kelly Osbourne

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kelly Osbourne
Osbourne dina acara Fashion Show The Heart Truth ku Koléksi Raksukan Beureum, 2013
Gumelar Kelly Lee Osbourne
27 Oktober 1984 (1984-10-27) (yuswa 33)
London, Inggris
Pagawéan
  • Panyanyi-panulis lagu
  • aktris
  • présénter
  • desainer raksukan
Taun aktip 2001–kiwari
Harta beresih $15,000,000 [1]
Télévisi
Mitra Matthew Mosshart (2011–14)
Sepuh
Kulawargi
Karir musik
Aliran
Lébel
Maén di Ozzy Osbourne
Situs web
kellyosbourne.com

Kelly Michelle Lee Osbourne (leuwih dipikawanoh: Kelly Osbourne; gumelar di Westminster, London, Inggris, 27 Oktober 1984; umur 33 taun) nyaéta saurang aktris, musisi, présénter, sarta désainer baju.[2] Kelly anak ti pasangan Ozzy Osbourne jeung Sharon Osbourne.[3] Kelly boga dulur nu ngaranna Aimee Osbourne jeung Jack Osbourne, Kelly pernah boga masalah jeung obat-obatan sarta pernah ngajalanan sababaraha kali réhabilitasi.[3] Lian ti ngagugulung di dunya akting, Kelly ogé neuleuman industri musik ku ngarilis debut albumna Shut Up dina taun 2002.[3] Sawatara singel ogé dirilis ti saprak bijilna éta album.[3] Karir Kelly nu liannya nyaéta jadi présénter di babaraha acara.[3] Ogé icikibung di dunya dunya fashion anu nganteurkeun ngaranna minangka désainer fashion.[3] Teu ngan kitu wungkul, Kelly ogé nulis sarta medalkeun buku, sarta rutin ngeusi salah sahiji rubrik dina majalah Closer.[3]

Filmografi[édit | édit sumber]

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

Singel[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Kelly Osbourne Net Worth". The Richest. Diakses tanggal 3/13/2016. 
  2. "Kelly Osbourne Biography". TVGuide.com. Diakses tanggal 3/14/2016. 
  3. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u "Profil Selebriti - Kelly Osbourne". Kapan Lagi. Diakses tanggal 3/13/2016. 
Soekarno.jpg